RING OSS!

Vad är vanligaste kostnaden?

Det vanligaste är att det ligger på 15.000 kr + 6.000 kr beroende på tillkommande produkter, jord och blommor/buskar.

Hur lång tid tar det?

Det har visat sig att snittiden för arbetet ligger på 56 timmar.

Vad är ett GRUNDPAKET?

I ett grundpaket ingår upp till 36 timmar professionell trädgårdsskötsel som räcker till att i ordning ställa en normalstor, normalskött stadstomt. Har du större tomt eller en trädgård som är ovanligt eftersatt kan det behövas ytterligare arbetstimmar. I så fall tillämpas ordinarie debitering på 300 kr/timme inkl moms efter RUT-avdrag. I priset ingår alla handmaskiner/verktyg samt bränsle som erfordras för uppdraget samt 4 säckar jord och 1 säck näring.

Kan TrädgårdsMakeover bara utföras i samband med försäljning?

Nej. Även om en TrädgårdsMakeover är framtagen inför husförsäljningar kan du ha nytta av tjänsten även om du ska bo kvar, inför utomhus-bröllop och fester. Oavsett anledning får du alltid en välstädad och fräsch trädgård att njuta av.

Hur vet jag att marknadsvärdet kommer öka?

En TrädgårdsMakeover kommer att ge din trädgård nytt liv och ny fräschör. Enkätundersökningar bland 5000 personer i 9 länder (utförd av företaget Husqvarna) visar att en välskött trädgård ökar värdet på fastigheten med upp till 20%.

Vilka kommer att utföra arbetet?

Arbetet leds alltid av erfarna trädgårdsmästare och trädgårdsdesigners som arbetar på licensierade trädgårdsfirmor över hela landet. Alla utförare har genomgått utbildning som garanterar kunskap om tjänsten och att den utförs enligt TrädgårdsMakeovers riktlinjer. Dessutom har alla licensierade trädgårdsfirmor genomgått en revision för att säkerställa att de betalar in alla skatter och avgifter och har rätt försäkringar. Denna revision genomförs årligen av TrädgårdsMakeover.

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Arbetet dokumenteras alltid med före/efter-bilder och som kund får du ett protokoll över utförda åtgärder. Skulle du ha några anmärkningar är du välkommen att reklamera via info@tradgardsmakeover.se, vi gör allt för att våra kunder ska vara nöjda.

Ingår det några stylingföremål?

TrädgårdsMakover är i första hand en tjänst som innehåller trädgårdsarbete. Styling kan beställas som tilläggstjänst med hyra av exempelvis växter, utemöbler och andra utseendehöjande produkter under försäljningsperioden. Kontakta oss på 010-102 41 00 för mer information!

Hur fungerar det med RUT-avdraget?

Det är TrädgårdsMakeover som ansöker om rutavdrag åt dig. Vi drar av halva arbetskostnaden på fakturan till dig. Avdraget är från januari 2016 sänkt till max 25 000 kr per år och person. Dock gäller fortfarande det tidigare maxavdraget på 50 000 kr om man är över 65 år gammal. – observera att du måste ha tillräckligt med skatt för att kunna få avdrag för rutarbete. Skatteverket sänder er bekräftelse på sökt belopp. Rut-avdraget utbetalas till TrädgårdsMakeover först när er faktura är reglerad.

Måste jag vara hemma när arbetet utförs?

En TrädgårdsMakeover inleds alltid med att en erfaren trädgårdsdesigner planerar vad som ska utföras i just din trädgård. Detta görs i samråd med dig vilket endast inledningsvis kräver din närvaro.

Kan det tillkomma några kostnader?

Har du en stor tomt kan det hända att 36 timmars arbete inte räcker till. I så fall får du alltid ett fast pris i varje enskilt fall baserat på en timdebitering på 300 kr/timme inkl moms efter RUT-avdrag. Det kan även tillkomma kostnad för extra jord och näring om din trädgård innehåller många rabatter samt container vid större mängder trädgårdsavfall. Inga kostnader tillkommer utan samråd med dig som kund.

Hur betalas tjänsten?

Som kund betalar du mot faktura på 30 dagar efter utfört arbete.

Inför försäljning är det mycket kostnader för våra kunder, vi erbjuder er att avvakta med betalningen utan extra kostnad i upp till 60 dagar.

Hur lång tid tar TrädgårdsMakeover att utföra?

I TradgårdsMakeover ingår upp till 36 timmars trädgårdsarbete. Tjänsten utförs i allmänhet av flera personer under en dag.

Vad är TrädgårdsMakeover?

TrädgårdsMakeover är en trädgårdsservice framtagen speciellt för att öka värdet på din fastighet i samband med försäljning. I tjänsten ingår en trädgårdsdesigner, praktiskt trädgårdsarbete och grovrengöring samt bortforsling av trädgårdsavfall (s k flyttstädning av tomt).

36 timmar kvalitativt arbete
15 000:-
Pris efter RUT-avdrag
 
Kontakta vår kundtjänst
Tel: 010-102 41 00
 
KONTAKTA MIG FÖR
MER INFORMATION